Regional presence

Maatregelen bij Sectra Benelux in verband met coronavirus

In verband met het toenemend aantal besmettingen van het COVID-19 virus in Nederland en België, zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Het is voor ons van essentieel belang om de beste klantenservice op de markt te blijven leveren, en tegelijkertijd de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Op dit moment hebben we de volgende richtlijnen opgesteld om u te verzekeren van het feit dat alle bedrijfscontinuïteitsplannen in werking zijn, zodat u zich kan focussen op virusbeheersing en de best mogelijke zorg voor uw patiënten.

Support op afstand

Onze medewerkers hebben allemaal de mogelijkheid om thuis te werken en onze infrastructuur ondersteunt dit. Zelfs als de Sectra kantoren in quarantaine worden geplaatst, heeft dit dus geen verdere invloed op ons servicemodel.

On-Site Go-Lives & Training

Wanneer we een contract tekenen, hechten wij het grootste belang aan het naleven van de vastgestelde levertermijnen en het nakomen van onze afspraken. Go-lives worden maanden van tevoren ingepland en er zijn meerdere medewerkers bij betrokken. We hebben geen veranderingen aangebracht in ons deployment schema en ook geen plannen dit in de toekomst te doen. Mochten er bezoekbeperkingen zijn op uw locatie, vanuit uw eigen organisatie, het RIVM of de overheid, vragen wij u ons te informeren. Wij volgen hierbij zelf minimaal de aanbevelingen van het RIVM.

On-Site Sales Meetings & Product Demonstraties

Nu de meeste fysieke events wereldwijd geannuleerd zijn, ontmoeten wij u graag virtueel. Wilt u een bepaalde discussie of productdemonstratie met een van onze specialisten? Klik hier en boek een virtuele meeting of demonstratie met ons. We komen graag digitaal met u in contact!

Beurzen

Veel evenementen zijn gecanceld of worden verplaatst. Zie voor meer informatie over geplande of verplaatste evenementen ons evenementenoverzicht.

Klantendag

Uit respect voor de locatie van het evenement en zodat u weet waar u aan toe bent, hebben onze klantendag op 17 september geannuleerd. Hiervoor in de plaats organiseren wij een FIKA webinarserie. Diverse webinars vinden plaats van 14 september tot 18 september. Voor meer informatie en registratie kunt u hier terecht.

Nederlandse ziekenhuizen zijn  zwaarder belast en we willen graag onze betrokkenheid uiten in het ondersteunen van onze klanten. We zullen u de komende tijd op de hoogte houden van de situatie en veranderingen direct met u communiceren. Als u specifieke vragen of zorgen heeft, kunt u ons bellen of mailen.

Wij wensen u goede gezondheid,

Peter Osinga, Managing Director Sectra Benelux

 

De informatie op deze pagina is het laatst bijgewerkt op 25 augustus 2020