Regional presence

Maatregelen bij Sectra Benelux in verband met COVID-19

In verband met het COVID-19 virus in Nederland en België, zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Het is voor ons van essentieel belang om de beste dienstverlening op de markt te blijven leveren, en tegelijkertijd de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Op dit moment hebben we de volgende richtlijnen opgesteld om u van onze bedrijfscontinuïteit te verzekeren, zodat u zich kan focussen op virusbeheersing en de best mogelijke zorg voor uw patiënten.

Support op afstand

Onze medewerkers hebben allemaal de mogelijkheid om thuis te werken en onze infrastructuur ondersteunt dit. Zelfs als de Sectra kantoren in quarantaine worden geplaatst, heeft dit dus geen verdere invloed op ons servicemodel.

On-Site Go-Lives & Training

Wanneer we een contract tekenen, hechten wij het grootste belang aan het naleven van de vastgestelde levertermijnen en het nakomen van onze afspraken. Go-lives worden maanden van tevoren ingepland en er zijn meerdere medewerkers bij betrokken. We proberen ook zo veel mogelijk op afstand door te laten gaan. Bij projecten waar dat niet mogelijk is worden er in overleg alternatieve afspraken gemaakt of on-site binnen de geldende regels van economische noodzaak.

Sales afspraken & Productdemonstraties

Momenteel zijn er weinig fysieke events en ontmoeten wij u graag virtueel. Wilt u een bepaalde discussie of productdemonstratie met een van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Beurzen

Sectra is met een stand aanwezig op een aantal evenementen, waaronder de RSNA. Echter, de Verenigde Staten laat op dit moment nog geen reizigers toe vanuit Europa. De verwachting is dat er op de stand alleen collega’s aanwezig zijn van buiten Europa. Bekijk het evenementenoverzicht voor meer informatie en een overzicht van alle evenementen waar u ons fysiek of virtueel kunt ontmoeten.

We houden u de komende tijd op de hoogte van de situatie en zullen veranderingen direct met u communiceren. Als u specifieke vragen of zorgen heeft, kunt u ons bellen of mailen.

Wij wensen u goede gezondheid,

Peter Osinga, Managing Director Sectra Benelux

De informatie op deze pagina is het laatst bijgewerkt op 14 september 2021.