Regional presence

Maatregelen bij Sectra Benelux in verband met COVID-19

In verband met het COVID-19 virus in Nederland en België, zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Het is voor ons van essentieel belang om de beste dienstverlening op de markt te blijven leveren, en tegelijkertijd de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen. Op dit moment hebben we de volgende richtlijnen opgesteld om u van onze bedrijfscontinuïteit te verzekeren, zodat u zich kan focussen op virusbeheersing en de best mogelijke zorg voor uw patiënten.

Support op afstand

Onze medewerkers hebben allemaal de mogelijkheid om thuis te werken en onze infrastructuur ondersteunt dit. Zelfs als de Sectra kantoren in quarantaine worden geplaatst, heeft dit dus geen verdere invloed op ons servicemodel.

On-Site Go-Lives & Training

Wanneer we een contract tekenen, hechten wij het grootste belang aan het naleven van de vastgestelde levertermijnen en het nakomen van onze afspraken. Go-lives worden maanden van tevoren ingepland en er zijn meerdere medewerkers bij betrokken. We proberen dit ook zo veel mogelijk op afstand door te laten gaan. Bij projecten waar dit niet mogelijk is, worden er in overleg alternatieve afspraken gemaakt voor remote go-lives of on-site gewerkt binnen de geldende regels van economische noodzaak.

Sales afspraken & Productdemonstraties

Het is momenteel nog onduidelijk hoeveel events er fysiek plaats kunnen vinden. Wij hechten echter het grootste belang aan persoonlijk contact met onze klanten en zullen waar mogelijk fysieke afspraken plannen binnen de dan geldende beperkingen van de overheid. Wilt u een bepaalde oplossing bespreken of een productdemonstratie met een van onze specialisten? Ook tussen events door zijn er altijd mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Beurzen

Sectra hoopt met een stand aanwezig te zijn op een aantal evenementen in 2022. Dit is echter volledig afhankelijk van de dan geldende landelijke richtlijnen omtrent het coronavirus. Bekijk het evenementenoverzicht voor alle meest recente informatie en een overzicht van alle evenementen waar u ons fysiek of virtueel kunt ontmoeten. Tussendoor is er ook altijd de mogelijkheid om een afspraak of demo te plannen, fysiek (indien mogelijk) of digitaal: neem contact met ons op voor meer informatie.

We houden u de komende tijd op de hoogte van de situatie en zullen veranderingen direct met u communiceren. Als u specifieke vragen of zorgen heeft, kunt u ons bellen of mailen.

Wij wensen u goede gezondheid,

Peter Osinga, Managing Director Sectra Benelux en DACH

De informatie op deze pagina is het laatst bijgewerkt op 13 december 2021.