Regional presence

Maatregelen bij Sectra Benelux in verband met COVID-19

In verband met het toenemend aantal besmettingen van het COVID-19 virus in Nederland en België, zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Het is voor ons van essentieel belang om de beste dienstverlening op de markt te blijven leveren, en tegelijkertijd de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Op dit moment hebben we de volgende richtlijnen opgesteld om u van onze bedrijfscontinuïteit te verzekeren, zodat u zich kan focussen op virusbeheersing en de best mogelijke zorg voor uw patiënten.

Support op afstand

Onze medewerkers hebben allemaal de mogelijkheid om thuis te werken en onze infrastructuur ondersteunt dit. Zelfs als de Sectra kantoren in quarantaine worden geplaatst, heeft dit dus geen verdere invloed op ons servicemodel.

On-Site Go-Lives & Training

Wanneer we een contract tekenen, hechten wij het grootste belang aan het naleven van de vastgestelde levertermijnen en het nakomen van onze afspraken. Go-lives worden maanden van tevoren ingepland en er zijn meerdere medewerkers bij betrokken. We hebben geen veranderingen aangebracht in ons deploymentschema en ook geen plannen dit in de toekomst te doen. Mochten er bezoekbeperkingen zijn op uw locatie, vanuit uw eigen organisatie, het RIVM of de overheid, vragen wij u ons te informeren. Wij volgen hierbij zelf minimaal de aanbevelingen van het RIVM.

On-Site Sales afspraken & Productdemonstraties

Nu de meeste fysieke events wereldwijd geannuleerd zijn, ontmoeten wij u graag virtueel. Wilt u een bepaalde discussie of productdemonstratie met een van onze specialisten? Boek een afspraak tijdens de RSNA 2020 Virtual Meeting (RSNA registratie is niet verplicht om deel te kunnen nemen). Reserveer vooraf om de dag en de tijd te krijgen die u het beste uitkomt. Liever op een ander moment een afspraak maken? Klik hier en boek een virtuele meeting of demonstratie met ons. We komen graag digitaal met u in contact!

Beurzen

Veel evenementen zijn gecanceld of worden verplaatst. Zie voor meer informatie over geplande of verplaatste evenementen ons evenementenoverzicht.

Tijdens de RSNA 2020 organiseert Sectra vier webinars die u niet wilt missen, met een fantastische line-up aan sprekers van Universitaire ziekenhuizen, Stanford University School of Medicine, Penn Medicine, Hartford HealthCare, EuSoMII en Microsoft (RSNA registratie is niet verplicht om deel te kunnen nemen). Reserveer uw plek vandaag nog.

Klantendag

In verband met COVID-19 moesten we afgelopen september de klantendag helaas annuleren. Hiervoor in de plaats hebben we de FIKA webinarserie georganiseerd. Deze webinars, speciaal voor klanten van Sectra, vonden plaats van 14 september tot 18 september 2020. De webinarserie gemist, maar wel klant van Sectra? Klik hier om de opnames terug te kijken via de e-learning portal.

Nederlandse ziekenhuizen worden momenteel zwaar belast en we willen graag onze betrokkenheid tonen in het ondersteunen van onze klanten. We houden u de komende tijd op de hoogte van de situatie en zullen veranderingen direct met u communiceren. Als u specifieke vragen of zorgen heeft, kunt u ons bellen of mailen.

Wij wensen u goede gezondheid,

Peter Osinga, Managing Director Sectra Benelux

 

De informatie op deze pagina is het laatst bijgewerkt op 2 november 2020