31
May
2022
to
1
Jun
2022

Clarion Hotel Stockholm
Sverige

För dig som jobbar med Enterprise Imaging: Användarmöte 2022

Välkommen till Sectras användarmöte inom Enterprise Imaging (tidigare kallat Sectras EIM-användarmöte), på Clarion Hotel på Södermalm i Stockholm! Under två halvdagar förbereder vi för ett fullspäckat schema med god mat, härlig stämning och framför allt, lärorika och inspirerande diskussioner kring ämnet i fokus: Enterprise Imaging, det vill säga hantering av och strategi kring bilder och annan multimedia för ett mer patientcentriskt flöde även utanför radiologi. Detta är ett IT-fokuserat möte och vi hoppas att du – som ny eller mer erfaren användare – vill delta för att lära dig mer om området och Sectras visioner framåt, diskutera och utbyta erfarenheter med branschkollegor, samt bidra med värdefull input till vår framtida produktutveckling. Vi ser fram emot att träffa er i Stockholm i maj!

Varför ska du komma?

Lyssna till flera intressanta föreläsningar, delta på djupdykande workshops och få möjlighet till personliga demos av våra produktspecialister inom Enterprise Imaging-området. På detta nischade användarmöte får du en unik möjlighet att träffa Sectras produktledning och delar av utvecklingsteamen, men också att diskutera och utbyta erfarenheter med branschkollegor från både Sverige och Norge. Vi på Sectra kommer att berätta om våra nyheter, visioner och utvecklingsplaner framåt, och vi ser mycket fram emot att höra era åsikter, tankar och planer för att kunna ta dem i beaktande i vår kommande utveckling.

Varför Enterprise Imaging?

En förutsättning för att kunna erbjuda en bättre, snabbare och mer patientcentrerad vård är att ha IT-lösningar som effektiviserar samarbete och kommunikation av bilder och annan multimedia mellan system, avdelningar och sjukhus. Sectras Enterprise Imaging-lösning tillgängliggör samlad patientinformation och medicinska bilder på ett säkert sätt för alla intressenter i vårdkedjan. En helhetsstrategi kring multimediahantering underlättar samarbete och arbetsflödeslösningar över organisatoriska gränser, för att uppnå en högeffektiv diagnostik på de mest bildintensiva avdelningarna och säkerställa att varje patient får rätt vård i rätt tid.

Plats och pris

Registrering från kl. 11.00 tisdagen den 31 maj. Vi börjar mötet med en gemensam lunch kl. 12:00 dag 1 och avslutar med gemensam lunch dag 2.

 • Konferenshotell: Clarion Hotel Stockholm
  Adress: Ringvägen 98, 104 60 Stockholm, Sverige (mitt i Skanstull på Södermalm, se karta).
  Telefonnummer: +46 8 462 10 00
  Tunnelbana: Från Stockholm city, ta grön linje söderut till Skanstull. Hållplatsen ligger bara ett stenkast från hotellet.
 • Självkostnadsavgift: 1 850 SEK per person. I avgiften ingår konferens, lunch båda dagarna, en 3-rätters middag inkl. dryck på tisdag kväll, fika- och mellanmålsbuffé inkl. kaffe/te.
 • Självkostnadsavgift exkl. lunch tisdag eller onsdag (detta måste uppges i samband med anmälan): 1 700 SEK per person.

Vänligen observera att boende- och resekostnad ej ingår i självkostnadsavgiften.

Transport och boende

Resa och logi står man som deltagare själv för. Sectra har reserverat rum på Clarion Hotel Stockholm (där användarmötet hålls) som finns tillgängliga att boka till rabatterat pris från den 8 mars till och med den 30 april 2022. Efter den 30 april släpps alla eventuellt kvarvarande icke-bokade rum. Klicka här för att komma direkt till bokningen på hotellets hemsida.

Övrigt

 • Vi har tagit hänsyn till och följer Swedish MedTechs regler för samverkan.
 • GDPR: I samband med anmälan skulle vi vilja få ditt medgivande till att ditt namn, titel och sjukhus/region finns med i programbladet.

Sista anmälningsdag för detta användarmöte var den 29 april. Vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar nu då vi har nått maximalt antal deltagare.

Den detaljerade agendan för våra dagar hittar du HÄR (pdf). Alla sessioner kommer att hållas på svenska eller norska och presentationsmaterialet kommer att vara på engelska.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss via scandinavia.marketing@sectra.com.