14
Sep
2020
to
18
Sep
2020

GoToWebinar (Online)

Neem deel aan onze webinarserie

Samenwerking in de zorg wordt steeds belangrijker. Samenwerking tussen patiënt, arts en verpleegkundige; samenwerking tussen verschillende medische disciplines; samenwerking in de keten tussen eerste-, tweede- en derde lijn; samenwerking tussen IT en medisch specialismen om medische IT innovatie op de juiste wijze in de workflow te zetten; en natuurlijk samenwerking tussen technologieleverancier en ziekenhuis. Uiteindelijk hebben al deze samenwerkingsvormen één doel: de behandeling en het resultaat voor de patiënt verbeteren.

Sectra's FIKA webinars, 14-18 sept 2020

Door corona hebben wij besloten onze klantendag niet nog eens te verplaatsen, maar om te zetten naar een virtueel programma “Sectra’s FIKA webinarserie”. Fika is in Zweden een belangrijk onderdeel van de cultuur. Fika betekent pauze en is een sociale aangelegenheid. In de week waarin de klantendag had plaats gevonden organiseren wij nu verschillende FIKA webinars van hooguit een uur.

De webinars staan in het teken van “Samen bijdragen aan hun gezondheidszorg.” Wij geloven namelijk dat technologische innovaties zoals Artificial Intelligence, Business Intelligence en Managed Services veel beter tot hun recht komen als bovenstaande vormen van samenwerking onderdeel zijn van de workflow binnen ziekenhuizen. Technologie is hierin een belangrijke facilitator.

Voor veel ziekenhuizen is het belangrijk dat een Enterprise Imaging oplossing openstaat voor AI-oplossingen van derden, zodat medisch specialisten minder tijd hoeven te besteden aan het analyseren van beelden en meer tijd overhouden voor clinical consulting en multidisciplinair overleg. Optimale samenwerking met de leverancier is hierbij van essentieel belang. Tijdens de webinars laten wij u met praktische voorbeelden zien hoe technologie kan ondersteunen bij de samenwerking.

Benieuwd hoe u, met uw ziekenhuis, door betere samenwerking de kwaliteit van de zorg voor uw patiënten kan verbeteren? Meld u dan nu aan voor verschillende webinars. U kunt zich voor zoveel webinars inschrijven als u wilt.

Aan het einde van de klantendag krijgt u altijd een aandenken mee naar huis. Ook voor het webinar programma, in de spirit van de klantendag, willen wij u een leuk aandenken toesturen. Deze sturen wij u toe bij het achterlaten van uw gegevens en na het volgen van minimaal drie webinars.

 

Webinarprogramma

We organiseren al onze webinars via GoToWebinar. Wanneer u zich inschrijft krijgt u de bevestiging met informatie vanuit dit platform. Deze bevestiging is in het Engels. 

Deze webinars zijn alleen voor Sectra klanten en genodigden. 

FIKA Café

Maandag 14 september

12:00 – 12:45

Structured Reporting binnen IDS7 nu en in de toekomst
– Robert Jan van Etten, Customer Quality & Imaging IT Engineer, Sectra

In deze sessie gaan we in op Structured Reporting binnen IDS7. Dit zal worden toegelicht vanuit de mammografie als opmaat voor andere aandachtsgebieden binnen radiologie en daarbuiten. We laten zien wat er op dit moment mogelijk is en willen samen met u de lijnen uitzetten voor hoe we dit, breed gedragen door specialisten, kunnen uitrollen.

Registreer u hier voor deze webinar: https://attendee.gotowebinar.com/register/9099232084750024206

FIKA Café

Dinsdag 15 september

16:00 – 17:00

Roadmap en visie Enterprise Imaging/VNA
– Jargo Op’t Root, Solution Specialist Enterprise Imaging/ VNA, Sectra

Hoe volgt u het zorgpad van de patiënt met Sectra Enterprise Imaging? Hoe kunt u bestaande hindernissen in de gezondheidszorg overwinnen? Het Enterprise Imaging-portfolio van Sectra biedt een uniforme strategie voor alle imaging-behoeften binnen het ziekenhuis en stelt u in staat de resultaten voor patiënten te verbeteren en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen. Met Sectra Enterprise Imaging kunt u het aantal systemen verminderen, door het samenbrengen van beeldintensieve afdelingen zoals radiologie, orthopedie en cardiologie.

Registreer u hier voor deze webinar:
https://attendee.gotowebinar.com/register/107213786941179406

FIKA Café

Woensdag 16 september

16:00 – 17:00

De digitale pathologie workflow in de regio als driver van efficiëntie
Mathias Sellenslagh, Accountmanager & Moniek Kleintjes, Applicatiespecialist,  Sectra

In dit webinar gaan we dieper in op het regionaal samenwerken, op verschillende niveau’s. Van het laagdrempelig consulteren van een collega en samen kijken naar beelden tot het opzetten van een regionale vakgroep om sub-specialismen efficiënter te organiseren. De Sectra oplossing met de pathologie-module staat hierin centraal.

Registreer u hier voor deze webinar: https://attendee.gotowebinar.com/register/1698355546402884622

FIKA Lunch

Donderdag 17 september

12:00 – 12:45

Multidisciplinaire workflows met Integrated diagnostics
– Marc van Driel & Mathias Sellenslagh, Accountmanagers, Sectra

Eenvoudig voorbereiden en houden van het Multi Disciplinaire Overleg (MDO) binnen hetzelfde Enterprise Imaging systeem, vanuit meerdere disciplines. Door gebruik te maken van de geïntegreerde functionaliteiten, is het mogelijk om vanuit één centraal Enterprise Imaging systeem de specialist volledig te ondersteunen in zijn/haar workflow met beelddata.  Mogelijkheden zoals integratie met Pathologie, Cardiologie en andere beeldproducerende afdelingen, verslaglegging inclusief links naar beelden en verslagpresentaties en geautomatiseerd waardes van metingen in het verslag op een gestructureerde wijze (structured reporting) helpen hierbij.

Registreer u hier voor deze webinar:
https://attendee.gotowebinar.com/register/772486491579400974

FIKA Café

Donderdag 17 september

16:00 -17:00

Sectra roadmap en visie op Radiologie en Nucleaire Geneeskunde
– Jeroen Dieterman, Senior Solution Specialist, Sectra

In deze sessie laten we u zien wat de huidige ontwikkelingen zijn op het gebied van Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en welke visie Sectra hierbij heeft. U zal een indruk krijgen van de nieuwste modules en oplossingen en de focus voor 2020/2021.

Registreer u hier voor deze webinar: https://register.gotowebinar.com/register/3105451153740751120

FIKA Lunch

Vrijdag 18 september

12:00 – 12:45

Displayprotocollen, nieuwe mogelijkheden en best practices
– Dave Harmsen, Applicatiespecialist, Sectra

In deze sessie willen we u kennis laten maken met de laatste vernieuwingen op het gebied van displayprotocollen en beeldweergave. We gaan in op nieuwe mogelijkheden en best practices en geven een sneakpreview van toekomstige ontwikkelingen.

Registreer u hier voor deze webinar: https://attendee.gotowebinar.com/register/8419110475581093135

FIKA Café

Vrijdag 18 september

16:00 -17:00

AI in ieder ziekenhuis
– Nynke Breimer, Global Product Manager Radiology AI, Sectra HQ

2020 is het jaar om met AI aan de slag te gaan. Maar waar begin je? Welke toepassingen genereren toegevoegde waarde voor het ziekenhuis, met welke vendor sluit je aan bij jouw ambitie, en wie in het ziekenhuis moet hier eigenlijk bij betrokken worden? Naast deze vragen, zal ik stilstaan bij wat je van jouw imaging leverancier mag verwachten in dit proces en hoe deze een bijdrage kan leveren om adoptie in het ziekenhuis te bevorderen.

Gastsprekers tijdens deze webinar zijn:

  • Elmer Naaktgeboren – Radioloog van het Bravis ziekenhuis
  • Erik Ranschaert – Radioloog van het ElisabethTweesteden ziekenhuis en President van het EuSoMII.

Registreer u hier voor deze webinar: https://attendee.gotowebinar.com/register/301851534315559951

 

Contactgegevens

Heeft u vragen over de webinarserie dan kunt u contact opnemen met Elise Prosman:
elise.prosman@sectra.com of: 036 540 1970.