16
Dec
2020
Time: 13:00 - 15:30

Digitalt användarmöte – Sectra DoseTrack

Under både vår, sommar och höst är de flesta mässor och konferenser inställda. Eftersom vi inte kan ses vill vi ta chansen att träffas virtuellt och berätta lite mer om vad som händer inom världen för DoseTrack. Därmed låter vi webbinariet i november utgå och ersättas av ett digitalt användarmöte den 16 december. Skicka gärna vidare inbjudan till en kollega som du tycker inte ska missa detta – det finns inga platsbegränsningar och det är helt kostnadsfritt. Vi ser fram emot att träffa er på Teams den 16 december!

 

Sista dagen för anmälan är den 4/12. Vi kommer även be er att fylla i er adress när ni anmäler er på hemsidan, då vi kommer skicka ut goodiebags till alla deltagare innan användarmötet.

Agenda:

13:00 13:15Välkommen

13:15 – 14:15Framtid för DoseTrack, och annat intressant från produktledningen

Produktägare för Sectra DoseTrack, Noelia Gonzalez, pratar om framtiden för systemet. Vad arbetar vi med och vart är vi på väg? Ni kommer få chans att interagera, diskutera och tycka till om framtida utvecklingar. (Denna presentation hålls på engelska.)

14:15 – 14:30Fika

14:30 – 15:25Hur kan man integrera DoseTrack och stråldosdata i sitt radiologiska arbetsflöde?

Säljspecialist Daniel Conradson presenterar olika möjligheter att integrera DoseTrack i ett radiologiskt arbetsflöde. Ni får en inblick i vad som finns tillgängligt just nu och ni får en chans att diskutera och berätta hur ni skulle vilja att data från DoseTrack kan användas i arbetsflödet. (Denna presentation hålls på svenska.)

15:25 – 15:30Avrundning