29
Jan
2020
to
30
Jan
2020

Scandic Continental
Stockholm, Sverige

Välkommen till Sectras skandinaviska EIM-användarmöte!

Under två dagar i januari har vi förberett ett fullspäckat schema med god mat, bra stämning, men framför allt diskussioner kring ämnet i fokus; Enterprise Image Management (EIM). Vi kommer visa upp nya funktioner och produkter, och presentera Sectras visioner framåt. Deltagare får möjlighet till att lära sig mer kring EIM-området och diskutera med såväl nya som erfarna användare och Sectra-personal. Vi hälsar därför både erfarna och nya användare välkomna till detta möte – vi ser fram emot att träffa er i Stockholm!

Varför ska du komma?

Du kommer få möjlighet till personliga demos, träffa produktledning och delar av utvecklingsteamen. Möt branschkollegor från både Sverige och Norge där du kan ta del av och dela med dig av dina erfarenheter. Vi på Sectra kommer att berätta hur vi ser på framtiden och utvecklingsmöjligheterna – här är vi även intresserade av att höra era åsikter, tankar och planer, så att vi kan ha dem i åtanke i den kommande utvecklingen .

Varför Enterprise Image Management?

En förutsättning för att kunna erbjuda en bättre, snabbare och mer patientcentrerad vård är att ha IT-lösningar som effektiviserar samarbete och kommunikation av bilder och annan media av olika slag mellan system, avdelningar och sjukhus. Sectras EIM-lösning tillgängliggör samlad patientinformation och medicinska bilder på ett säkert sätt för alla intressenter i vårdkedjan. En helhetsstrategi kring bildhantering underlättar samarbete och arbetsflödeslösningar över organisationsgränserna, för att uppnå en högeffektiv diagnostik på de mest bildintensiva avdelningarna och säkerställa att varje patient får rätt vård i rätt tid.

Plats och pris

Registrering från kl 11.00 onsdagen den 29 januari. Vi börjar mötet med gemensam lunch kl. 11:30.

  • Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm (mittemot Centralstationen, se karta). Telefonnummer till Scandic Continental: 08-517 342 00.
  • Självkostnadsavgift: 1 850 SEK per person.
    I avgiften ingår: konferens, lunch onsdag och torsdag, 3-rätters middag inkl. dryck på onsdag kväll, fika- och mellanmålsbuffé inkl. kaffe/te.
  • Självkostnadsavgift exkl. lunch onsdag (uppges vid anmälan): 1 700 SEK per person.

Hotell- och resekostnad ingår ej.

Boende

Sectra har reserverat rum på Scandic Continental i Stockholm (där användarmötet hålls), som behöver bokas senast den 2 januari 2020. För att boka hotell, skicka er förfrågan till mice.continental@scandichotels.com. Uppge Sectra Sverige AB #4691186, namn samt kreditkortinformation.

Önskas faktura behöver Scandic ett faktureringsunderlag senast 7 dagar innan ankomst för att godkänna fakturering. Vill ni boka rum under andra datum, gör en separat bokning. Den 2 januari släpps alla rum och då gäller FLEX-Priser. Individuella avbokningsvillkor!

Anmälan sker per mail till: skandinavien.marketing@sectra.com. Sista anmälningsdag: 15 december (OBS, begränsat antal platser)

Ange följande i din anmälan:

  • För- och efternamn
  • Sjukhus/region
  • Befattning
  • Ev. allergier/matpreferenser
  • Faktureringsadress inkl ev. referensnummer

 

Preliminär agenda för dagarna hittar du HÄR (pdf).

Alla sessioner kommer att hållas på svenska och presentationsmaterialet kommer att vara på engelska.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss via skandinavien.marketing@sectra.com