Tisdagstugg – luncha & lär med Sectra

Välkommen till Sectras Tisdagstugg, en webbinarieserie för våra skandinaviska kunder där vi vänder oss till dig som är nyfiken på eller vill fördjupa dig inom våra lösningar.

Nu rullar vi i gång höstens Tisdagstugg – luncha och lär med Sectra. Varannan tisdag med startskott den 10 september och hela vägen fram till jul kör vi livesända lunchwebbinarier med ett tydligt tema inom våra olika lösningsområden där vi delar med oss av produktnyheter, djupdykningar i utvalda funktioner, best practices och handfasta tips och råd. Denna webbinarieserie är avsedd för våra skandinaviska kunder där vi vänder oss till dig som är nyfiken på eller vill fördjupa dig inom våra lösningar.

Ska vi flytta till molnet?

Datum: 10 september, 2024

Hur arbetar vi på Sectra med molnleveranser, hur kan vi säkra kundernas data och hur flyttar man egentligen sitt IT-system till molnet? Är du intresserad av hur våra system fungerar i molnen eller bara nyfiken på vad en tjänsteleverans i molnet innebär är detta rätt webbinarium för dig.

Mer information och anmälan >>

Från vision till verklighet – generativ AI för effektivare diagnostik

Datum: 24 september, 2024

Våra informationsflöden fylls i dag med nyheter om generativ AI, med löften om att revolutionera hela branscher. På detta webbinarium presenterar vi ett antal prototyper som illustrerar hur just generativ AI skulle kunna introduceras som en del av ett diagnostiskt arbetsflöde i Sectra PACS. Vi berättar också om vår övergripande strategi för området och bjuder in till diskussion om möjligheter och utmaningar med tekniken.

Mer information och anmälan >>

My Sectra – mer än bara en helpdesk

Datum: 8 oktober, 2024

Följ med på en guidad rundtur genom Sectras kundportal, My Sectra, och upptäck hur den erbjuder mycket mer än bara en helpdesk. Underlätta onboardning av nya medarbetare, dela idéer direkt med Sectras produktägare och hitta svaren på dina frågor i produktinformationen – helt utan att behöva skapa personliga konton!

Mer information och anmälan >>

Patienthistorik i IDS7

Datum: 22 oktober, 2024

I takt med att fler discipliner lagrar bilder i Sectra PACS, växer också patienthistoriklistorna i IDS7 och riskerar att bli oöverskådliga. På detta webbinarium går vi igenom hur undersökningskategorier fungerar och hur de kan råda bot på svårnavigerad patienthistorik.

Mer information och anmälan >>

Nyheter i release 26.2

Datum: 5 november, 2024

Vi går igenom höjdpunkterna från höstens release 26.2 – det blir ett axplock av nya funktioner i informations- och bildfönstret med fokus på våra användare inom radiologi och klinfys.

Mer information och anmälan >>

Nyheter i release DPAT 4.1

Datum: 19 november, 2024

Vi berättar om de nya patologifunktionaliteterna som släpps under hösten 2024 i release DPAT 4.1 och PACS 26.2. Vi kommer även gå igenom de funktionaliteter som släppts i tidigare releaser som behöver någon typ av införande.

Mer information och anmälan >>

I fokus: mammografi

Datum: 3 december, 2024

Låt oss prata mammografi! Detta webbinarium är under planering, men fokusområdet kommer att vara mammografi. Har du önskemål om vad du skulle vilja få mer information om, skicka gärna in detta till scandinavia.marketing@sectra.com.

Mer information och anmälan >>

Sectra Analytics – värdeskapande statistik och datainsikter

Datum: 17 december, 2024

Om du är intresserad av data, statistik och uppföljning är detta ett webbinarium för dig. Med Sectra Analytics kan ni intuitivt och effektivt få fram statistik, samtidigt som distributionen av datainsikter är enkel. Utforska de senaste nyheterna i vår affärsanalyslösning och få tips på hur ni kan lägga grunden för rätt effektiviseringar.

Mer information och anmälan >>

Vänligen observera att schemat ovan är med reservation för ev. ändringar. Du som anmäler dig till ett webbinarium kommer att bli kontaktad i händelse av att vi skulle behöva boka om eller ställa in tillfället. Vi kommer också att hålla denna webbsida uppdaterad.

Kommande events