Regional tilstedeværelse Sectra i Danmark

Min vision for Sectra Danmark

Af Sune Mark Henriksen, administrerende direktør Sectra Danmark

Sune Mark Henriksen, administrerende direktør Sectra Danmark

Hos Sectra bruger vi sloganet ”knowledge and passion” til at beskrive vores virksomhedsfilosofi. Dette gennemsyrer hele organisationen, og især i kontakten med vores kunder. Der er ingen tvivl om, at vores kunder er det vigtigste i vores hverdag – de er vores berettigelsesgrundlag. I samarbejde med vores kunder bestræber vi os på at levere løsninger, der skaber værdi for den enkelte kunde og deres patienter. Jeg er stolt af mit team. De er engagerede og forstår kundernes behov. De ved hvordan de yder den bedste support, og de går op i hvad kunderne synes om Sectra. 2021 har været et udfordrende år pga. Covid-19 situationen, og det har krævet en hurtig omstilling af vores måde at arbejde sammen på. Jeg er specielt stolt af at vi, på trods af pandemiens udfordringer, er kommet i mål med vores leverancer og fortsat har et stærkt samarbejde med vores kunder.

Sectra er et skandinavisk selskab med mere end 800 ansatte. Vi arbejder med en vision om patientcentreret behandling, hvor billeder og data følger den enkelte patient – problemfrit, effektivt og uden at organisatoriske strukturer og IT-systemer kommer i vejen. Min vision for Sectra Danmark er, at vi skal være den leverandør af IT til medicinsk billedhåndtering som kunderne ønsker. Vi vil være den virksomhed, der giver den bedste værdi til patienterne og derved også den virksomhed, som sundhedsorganisationerne helst vil samarbejde med. Gennem at kunne levere den bedste kvalitet til patienterne, bliver vi det naturlige valg.

Min egen baggrund er som handelsuddannet og med en uddannelse inden for IT og infrastruktur. Jeg har bl.a. været primus motor i opbygningen af PACS On Demand, som er en cloud-tjeneste til primært private sundhedsvirksomheder. Derudover har jeg været direktør i en IT-virksomhed, der håndterer medicinsk billedmateriale.

I Danmark er vi et lokalt team på 15 medarbejdere, der bl.a. består af IT-systemingeniører, teknikere og administrative medarbejdere. Vi har travlt, og vi ser derfor frem til at udvide teamet løbende. Mange af os arbejder hos Sectra fordi vi mener, at teknologi kan hjælpe andre mennesker, hvad enten den bruges til at finde brystkræft, eller til at lave verdens mest produktive værktøjer til at diagnosticere medicinske billeder. Vi føler kort sagt, at vi gør en forskel. Hos Sectra ansætter vi de bedste folk, og vores medarbejdere har drive og en høj ansvarsfølelse. Fælles for medarbejderne i Danmark er, at vi alle deler en stolthed over at arbejde i Danmark på grund af den villighed til at adaptere ny teknologi og viden, vi møder hos både eksisterende og potentielle kunder.

Med venlig hilsen,
Sune Mark Henriksen