Regional presence

Sectra in de Benelux

Waarom Sectra?

Sectra is een toonaangevende wereldwijde leverancier van Imaging IT-oplossingen met meer dan 1.800 installaties. Het portfolio van Sectra bestaat uit een Enterprise Image Management oplossing, onder andere voor radiologie, pathologie, cardiologie en orthopedie, een Vendor Neutral Archive (VNA) en oplossingen voor intra- en extramurale informatie-uitwisseling. Sectra’s oplossing is uitgeroepen tot “Best in KLAS” voor hoogste klantentevredenheid.

Meer over Sectra

Lokale support en trainingen

Wij hebben voor onze klanten een Nederlandstalige en Engelstalige supportdesk bestaande uit hoogopgeleide Service Support Engineers die 24/7 bereikbaar zijn. Daarnaast is remote monitoring een integraal onderdeel van het Sectra support en biedt dit onze klanten een proactieve monitoring van hun systeem. Verder bieden wij onze klanten trainingen aan die op locatie of online gevolgd kunnen worden. Ook organiseren wij elk anderhalf jaar de Sectra Klantendag om kennis uit te wisselen en met elkaar te netwerken.

Meer over Sectra support

RSNA 2019
Event | Radiology imaging | Breast imaging | Cardiology imaging | Digital pathology | Enterprise imaging | Enterprise platform | Medical education | Orthopaedics | Share and collaborate

Evenementen

Opleiding en training van (eind)gebruikers

Het is onze passie om jou te leren hoe onze oplossingen jouw workflow optimaal kunnen ondersteunen. Daarom bieden we de mogelijkheid om álle gebruikers -van beheerder tot eindgebruiker- voldoende kennis aan te bieden en deze anytime, anyplace, en onze trainingen op iedere type device te laten volgen. Sectra heeft een eigen elearningplatform, Sectra Global elearning, verrijkt deze voortdurend met nieuwe trainingen en verbetert op basis van gebruikersfeedback en opleidings- en marktontwikkelingen. Daar waar uit onze ervaring een klassikale aanvulling nodig of gewenst is, zijn opleidingen aangevuld tot een zgn. Blended training; ofwel elearning + klassikale (kleine groepen) ‘hands-on’ training. Lees meer in onze trainingsbrochure (pdf).

Integratie

Sectra heeft ervaring met het volledig embedden van Sectra elearnings in ziekenhuisleersystemen, waarmee de eindgebruiker één toegangspunt heeft voor alle te volgen trainingen, terwijl de inhoud (in geval van Sectra) altijd up-to-date is.

Updatetraining (Convenant)

Sectra ondersteunt sinds 2016 in het aantoonbaar bevoegd en bekwaam houden van zorgprofessionals, zodat kan worden voldaan aan de steeds scherpere kwaliteitseisen, zoals die van het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie (pdf). Dit wordt gedaan door de groepen eindgebruikers die de medische applicaties van Sectra gebruiken ten behoeve diagnose en/of behandeling periodiek bij te scholen door middel van het aanbieden van een passende elearning. Voldoe ook het aan Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie met het elearningplatform van Sectra (pdf).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met rein.varkevisser@sectra.com of bellen naar:  +31 (0)36 540 1970.

Supportdesk Benelux

Voor vragen over of problemen met uw systeem kunt u contact opnemen met onze supportdesk. Wij zijn 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0) 36 530 5493

Ook kunt u zelf een ticket aanmaken via onze klantportal: my.sectra.com