Sectra in de Benelux

Uw partner voor PACS en Enterprise Imaging

Dit is Sectra

Sectra biedt een enterprise imaging oplossing bestaand uit ons PACS voor beeldgerichte afdelingen (radiologie, pathologie, cardiologie, orthopedie), VNA en oplossingen voor informatie-uitwisseling binnen en buiten het ziekenhuis. Meer dan 30 jaar ervaring en ruim 2.500 installaties maken Sectra één van de meest toonaangevende wereldwijde leveranciers op het gebied van imaging IT-oplossingen met de focus op patiëntgerichte zorg. Sectra is al 11 jaar op rij ‘Best in KLAS’ voor de hoogste klanttevredenheid in grote delen van de wereld, inclusief Noord Europa.

Meer over Sectra

Lokale support

Wij hebben voor onze klanten een Nederlandstalige en Engelstalige supportdesk bestaande uit hoogopgeleide Service Support Engineers die 24/7 bereikbaar zijn. Hulp is dus altijd dichtbij. Daarnaast is remote monitoring een integraal onderdeel van Sectra support. Deze proactieve monitoring maakt dat onze support engineers vaak eerder zien wanneer er een probleem is met het systeem van de klant dan de klant zelf.

Meer over Sectra support

Evenementen

Opleiding en training van (eind)gebruikers

Het is onze passie om jou te leren hoe onze oplossingen jouw workflow optimaal kunnen ondersteunen. Daarom bieden we de mogelijkheid om álle gebruikers -van beheerder tot eindgebruiker- voldoende kennis aan te bieden en deze anytime, anyplace, en onze trainingen op iedere type device te laten volgen. Sectra heeft een eigen elearningplatform, Sectra Global elearning, verrijkt deze voortdurend met nieuwe trainingen en verbetert op basis van gebruikersfeedback en opleidings- en marktontwikkelingen. Daar waar uit onze ervaring een klassikale aanvulling nodig of gewenst is, zijn opleidingen aangevuld tot een zgn. Blended training; ofwel elearning + klassikale (kleine groepen) ‘hands-on’ training. Lees meer in onze trainingsbrochure (pdf).

Integratie

Sectra heeft ervaring met het volledig embedden van Sectra elearnings in ziekenhuisleersystemen, waarmee de eindgebruiker één toegangspunt heeft voor alle te volgen trainingen, terwijl de inhoud (in geval van Sectra) altijd up-to-date is.

Updatetraining (Convenant)

Sectra ondersteunt sinds 2016 in het aantoonbaar bevoegd en bekwaam houden van zorgprofessionals, zodat kan worden voldaan aan de steeds scherpere kwaliteitseisen, zoals die van het Convenant Veilige Toepassing van Medische Technologie (pdf). Dit wordt gedaan door de groepen eindgebruikers die de medische applicaties van Sectra gebruiken ten behoeve diagnose en/of behandeling periodiek bij te scholen door middel van het aanbieden van een passende elearning. Voldoe ook het aan Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie met het elearningplatform van Sectra (pdf).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met rein.varkevisser@sectra.com of bellen naar:  +31 (0)36 540 1970.

Supportdesk Benelux

Voor vragen over of problemen met uw systeem kunt u contact opnemen met onze supportdesk. Wij zijn 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0) 36 530 5493

Ook kunt u zelf een ticket aanmaken via onze klantportal: my.sectra.com