Tisdagstugg – luncha & lär med Sectra

Välkommen till Sectras Tisdagstugg, en webbinarieserie för våra skandinaviska kunder där vi vänder oss till dig som är nyfiken på eller vill fördjupa dig inom våra lösningar.

Varannan tisdag med startskott den 30 januari och hela vägen fram till sommaren kör vi livesända lunchwebbinarier med ett tydligt tema inom våra olika lösningsområden där vi delar med oss av produktnyheter, djupdykningar i utvalda funktioner, best practices och handfasta tips och råd. Denna webbinarieserie är avsedd för våra skandinaviska kunder där vi vänder oss till dig som är nyfiken på eller vill fördjupa dig inom våra lösningar.

SALS – införande och best practice

Datum: 30 januari, 2024

Vi presenterar Sectras produkt för kallelsebrev, Sectra Appointment Letter Service (SALS), och en best practice-metod för övergången från kallelsemallar i Sectra RIS. Arbetar du med kallelseadministration eller i tidboken så är det här ett bra tillfälle att få en introduktion till ett SALS-införande.

Mer information och anmälan >>

Smarta visningsprotokoll

Datum: 13 februari, 2024

Vi följer upp vårt populära webbinarium från i december inom området visningsprotokoll och denna gång går vi igenom smarta visningsprotokoll och anatomisk klassificering.

Mer information och anmälan >>

Nyheter i release 26.1

Datum: 12 mars, 2024

Vi går igenom höjdpunkterna från vårens release 26.1 – det blir ett axplock av nya funktioner i informations- och bildfönstret med fokus på våra användare inom radiologi och klinfys.

Mer information och anmälan >>

Patologi: Implementation av AI-modeller i Sectra PACS för klinisk diagnostik

Datum: 22 mars, 2024 (OBS! en fredag – framflyttat från februari)

Välkomna att lyssna på hur patologi­verksamheten på University Medical Center Utrecht, ett av de största sjukhusen i Nederländerna, använder Sectras gränssnitt för bildanalys inom patologi. (Detta webbinarium hålls på engelska.)

Mer information och anmälan >>

Amplifier – Sectras lösningar för AI inom radiologi

Datum: 26 mars, 2024

Tillsammans utforskar vi några av de 40+ AI-applikationer som du enkelt kan få tillgång till direkt i ditt nuvarande arbetsflöde med lösningar inom allt från frakturer och artros, MR av prostata och ländrygg, till CT/slätröntgen av thorax – men även lösningar för ert strokeflöde och för förbättrad vård av Alzheimers sjukdom.

Mer information och anmälan >>

Patologi: PACS-drivet arbetsflöde

Datum: 9 april, 2024

Vi går igenom vad PACS-drivet arbetsflöde innebär och vilken funktionalitet Sectra erbjuder för att effektivt driva flödet hos patologiverksamheter.

Mer information och anmälan >>

MR Prostata och integrerad diagnostik i praktiken

Datum: 23 april, 2024

Under hösten 2023 genomfördes en pilot i Region Skåne i samarbete med RCC och INCA med fokus att testa en digital lösning för utredning vid misstanke om prostatacancer. Som en del av detta infördes en återkopplingsfunktion där radiologerna kunde få direkt återkoppling på MR Prostata från patologen. Under detta webbinarium kommer Erik Thimansson, överläkare inom radiologi, att berätta mer om piloten och hur möjligheten till återkoppling har tagits emot av kollegorna.

Mer information och anmälan >>

Införandet av Sectra Upload & Store App inom RÖ

Datum: 7 maj, 2024

Hör Region Östergötland dela sina erfarenheter från införandet av Sectra Upload & Store App samt vinsterna de ser i verksamheten efter införandet. Passa även på att ställa dina frågor om Sectras mobilapplikation till Region Östergötland och Sectra!

Mer information och anmälan >>

Sectra Forms och strukturerad svarsskrivning

Datum: 21 maj, 2024

Sectra Forms är ett molnbaserat verktyg för att kunna bygga strukturerade svarsmallar och för att arbeta med rapportdatakällor. På detta webbinarium ger vi er en uppdatering av det senaste inom strukturerad svarsskrivning, Sectra Forms och var vi står i dag.

Mer information och anmälan >>

Sectra RIS

Datum: 4 juni, 2024

Fullt fokus på moderniseringen av Sectra RIS – ett webbinarium för dig som jobbar med administrativa flöden inom verksamheten. Vi visar Coordination Window Layout, dit bland annat remisshanteringen har flyttat, och ger en statusuppdatering för Sectra Screening Manager. Vi pratar också lite kring var vi är med tidboken och vad som händer framåt.

Mer information och anmälan >>

Avancerade visningsprotokoll

Datum: 18 juni, 2024

Vi fortsätter inom området visningsprotokoll och denna gång går vi igenom avancerade visningsprotokoll, serietyper och undersökningstyper.

Mer information och anmälan >>

Vänligen observera att schemat ovan är med reservation för ev. ändringar. Du som anmäler dig till ett webbinarium kommer att bli kontaktad i händelse av att vi skulle behöva boka om eller ställa in tillfället. Vi kommer också att hålla denna webbsida uppdaterad.

Mer inspirerande läsning och lyssning

Kommande events

14
May
2024
to
16
May
2024
Vitalis 2024
Event | Enterprise imaging | AI in medical imaging | Breast imaging | Cardiology imaging | Digital pathology | Enterprise platform | Ophthalmology imaging | Radiology imaging | Sectra One Cloud | Share and collaborate