Regional presence: Sectra in de Benelux

Een woord van Peter Osinga

Managing Director van Sectra Benelux

Peter Osinga, President of Sectra Benelux

Peter Osinga, Managing Director van Sectra Benelux en DACH

Bij Sectra gebruiken we de tagline ‘Knowledge & Passion’ om onze bedrijfsfilosofie te beschrijven. Dit geldt vooral in onze service en dienstverlening richting onze klanten, die voor ons erg waardevol zijn. Onze medewerkers in de Benelux zijn al jaren met Sectra verbonden en willen graag hun ervaring delen. Ook zijn zij bereid die extra stappen te zetten om klantenproblemen op te lossen, met als resultaat een hoge klanttevredenheid. We focussen ons ook op vernieuwing en innovatie waarbij gebruiksvriendelijkheid bovenaan staat. Oplossingen ontwikkelen we met onze klanten om de efficiëntie in werkprocessen te verbeteren en daarmee de patiëntenzorg. Het maakt mij trots dat onze klanten aangeven dat Sectra’s productervaring en de manier waarop Sectra met hen samenwerkt uniek is.

In 2006 opende Sectra in Almere een vestiging om de Benelux te bedienen. In dat jaar vond de eerste implementatie plaats in het Leids UMC en nog steeds een trouwe klant van Sectra. Ondertussen gevolgd door tientallen ziekenhuizen van alle soorten en groottes. Hierdoor mocht Sectra zich in 2015 marktleider noemen op het gebied van het Beeldmanagementsysteem (PACS) voor de afdeling Radiologie. Sectra heeft loyale klanten die elke twee jaar een nieuwe upgrade krijgen en daardoor altijd zijn voorzien van de nieuwste technologie. Ook wordt de Sectra Klantendag, die om het anderhalf jaar plaatsvindt, goed bezocht. De dag staat in het teken van kennisdeling, innovatie en inspiratie, waarbij de klant inzicht krijg in de geplande roadmap.

We kijken uit naar het jaar 2020 waarvoor we alweer veel in de agenda hebben staan. Inmiddels hebben we de eerste AI-tools op ons platform geïntroduceerd en worden er veel beelden en informatie uitgewisseld tussen ziekenhuizen en belanghebbenden met de Sectra Image Exchange Portal (IEP en PIE). Naast nieuwe klanten hebben ook veel van onze huidige klanten het afgelopen jaar de keuze gemaakt om hun Sectra oplossing uit te breiden met het Sectra Enterprise Imaging platform en ons VNA.  Uiteindelijk doen we dit voor merkbare efficiëntere en betere patiëntenzorg.

Graag wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in Sectra. U heeft er mede voor gezorgd dat Sectra zo succesvol is. Voor vragen en advies kunt u altijd contact opnemen met mij.

Verder lezen: Artificial Intelligence trends in medical imaging bereiken tipping point in 2020

Met vriendelijke groet,
Peter Osinga