Regional presence: Sectra in de Benelux

Een woord van Peter Osinga

Managing Director van Sectra Benelux

Peter Osinga, Managing Director Sectra DACH - BNL

Bij Sectra gebruiken we de tagline ‘Knowledge & Passion’ om onze bedrijfsfilosofie te beschrijven. Dit geldt vooral in onze service en dienstverlening richting onze klanten, die voor ons erg waardevol zijn. Onze medewerkers in de Benelux zijn al jaren met Sectra verbonden en willen graag hun ervaring delen. Ook zijn zij bereid die extra stappen te zetten om klantenproblemen op te lossen, met als resultaat een hoge klanttevredenheid. We focussen ons ook op vernieuwing en innovatie waarbij gebruiksvriendelijkheid bovenaan staat. Oplossingen ontwikkelen we met onze klanten om de efficiëntie in werkprocessen te verbeteren en daarmee de patiëntenzorg. Het maakt mij trots dat onze klanten aangeven dat Sectra’s productervaring en de manier waarop Sectra met hen samenwerkt uniek is.

In 2006 opende Sectra in Almere een vestiging om de Benelux te bedienen. In dat jaar vond de eerste implementatie plaats in het Leids UMC en nog steeds een trouwe klant van Sectra. Ondertussen gevolgd door tientallen ziekenhuizen van alle soorten en groottes. Hierdoor mocht Sectra zich in 2015 marktleider noemen op het gebied van het Beeldmanagementsysteem (PACS) voor de afdeling Radiologie. Sectra heeft loyale klanten die elke twee jaar een nieuwe upgrade krijgen en daardoor altijd zijn voorzien van de nieuwste technologie. Ook wordt de Sectra Klantendag, die om het anderhalf jaar plaatsvindt, goed bezocht. De dag staat in het teken van kennisdeling, innovatie en inspiratie, waarbij de klant inzicht krijg in de geplande roadmap.

Als corona ons een ding heeft geleerd, dan is het wel hoe kwetsbaar ons zorgsysteem is. Als het aantal ziekenhuisopnames onverwacht te veel oploopt, moet de reguliere zorg worden afgeschaald. Dit betekent dat we in 2022 opnieuw te maken krijgen met een enorme inhaalslag aan diagnostiek. Hoe kun je als ziekenhuis je beeldstrategie hierop aanpassen? Hoe kun je de efficiëntie én effectiviteit van beeldvormende diagnostiek verhogen? Klik hier voor meer informatie over onze visie voor de Benelux in 2022.

Graag wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in Sectra. U heeft er mede voor gezorgd dat Sectra zo succesvol is. Voor vragen en advies kunt u altijd contact opnemen met mij.

 

Met vriendelijke groet,
Peter Osinga