Radiologie beeldvorming

Ondersteunt radiologen zodat zij nóg betere zorg kunnen leveren aan hun patiënt

Een allesomvattende radiologie-oplossing kan de volledige radiologie-workflow optimaliseren, van het registreren van de aanvraag tot het delen van de verslagen, maar ook voor onderwijs en kwaliteitsverbetering.

De oplossing integreert naadloos met omliggende IT-oplossingen, zoals het EPD, RIS en VNA, zodat u altijd en overal toegang heeft tot het volledige patiëntendossier. Het stelt u als radioloog in staat al uw dagelijkse taken uit te voeren vanuit één enkele diagnostische toepassing. 

Met de Sectra radiologie-oplossing kunt u subspecialisaties beheren, doorlooptijden voor verslagen verkorten en workflows voor de aanvraag en resultaatdistributie verbeteren. Ook kunt u de dialoog tussen radiologie en verwijzende afdelingen verbeteren, evenals de communicatie met andere disciplines, zoals pathologie. Met onze toonaangevende systeembeschikbaarheid is de oplossing ontworpen voor omgevingen met een hoge productie waar radiologie-diensten van cruciaal belang zijn. Sectra verzorgt alle radiologie-workflows en heeft een strategische focus op het ondersteunen van de radiologie afdeling bij het verbeteren van de oncologische zorg.  

Veelvoorkomende toepassingen
Veelvoorkomende toepassingen

Eén toegangspunt tot alle relevante informatie.  

Een oplossing die is ontworpen om u te ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk bekijken van alle beelden, zowel nieuw als historisch, van uw patiënt. Het stelt u in staat uw bevindingen te documenteren in directe samenhang met de beeldweergave, zonder extra muisklikken. Door geïntegreerde klinische toepassingen en native tools, komt Sectra in één enkele toepassing tegemoet aan uw dagelijkse behoeften, voor diagnostische en interventionele radiologie.

Bekijk alle mammae beelden op één werkstation 

Met een uitgebreide oplossing voor mammae kunt u vanuit één enkele toepassing werken, of u nu 2D-mammogrammen, digitale borsttomosynthese, echografie of MRI-onderzoeken bekijkt. Het is tevens mogelijk om digitale pathologiebeelden te laten zien tijdens uw multidisciplinair overleg. Sectra mammae oplossing biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een grootschalige mammografie-screening en geavanceerde diagnostische workflows voor borstbeeldvorming. 

Maak kennis met het Sectra Breast Imaging PACS 

 

Verhoog uw efficiëntie met behulp van innovatieve tools in 2D en 3D 

Snelle toegang tot geavanceerde metingen op het gebied van MSK-radiologie bespaart u en uw collega’s kostbare tijd. Met Sectra’s toolbox voor MSK-radiologie kunnen deze metingen snel in 2D en 3D worden weergegeven, wat het begrip vergroot en discussies ondersteunt. U heeft toegang tot alle hulpmiddelen, direct in het PACS. Dit stroomlijnt de workflow, met tijdsbesparing en een snellere diagnose als resultaat. 

Verminder complexiteit en elimineer silo’s

Sectra’s Enterprise Imaging-oplossing verlaagt de Total Cost of Ownership dankzij de modulaire opzet. U kunt beginnen met één basiscomponent en door het toevoegen van modules naar behoefte uitbreiden van één afdeling naar een ziekenhuisbrede oplossing. Door VNA-modules aan uw Sectra PACS toe te voegen, kan de oplossing eenvoudig worden uitgebreid naar een volwaardige VNA volgens een ‘grow-as-you-go’-model. En dat zonder onderbreking of wijziging van de bestaande workflow. Met onze universele viewer hebben geautoriseerde gebruikers bovendien overal in het ziekenhuis, of daarbuiten toegang tot het volledige patiëntendossier.

Ontwikkeld om met uw behoeftes mee te veranderen

Met een modulaire oplossing die op open standaarden is gebouwd, hoeft u niet te kiezen tussen het deconstructen van onze oplossing of het implementeren van de oplossing van één leverancier. Door de vrijheid te behouden om modules toe te voegen of te verwijderen naarmate de behoeften van uw organisatie veranderen, maakt u uw oplossing “modulair”. Zo vermijdt u een vendor lock-in en de nadelen van een gefragmenteerde oplossing. Schaal uw radiologieoplossing op of af, van een diagnostische viewer voor uw bestaande workflow tot een volwaardige radiologieoplossing voor de verslaglegging van alle beelden met ondersteuning voor subspecialisaties, of zelfs tot een enterprise imaging-oplossing voor al uw imagingbehoeften. 

 

Lees het artikel: U hoeft uw PACS niet te ontmantelen – maak het gewoon modulair 

Bundel krachten om de resultaten voor de patiënt te verbeteren 

Transparantie en samenwerking tussen disciplines versnellen een diagnose en verbeteren de precisie, wat vooral belangrijk is in de oncologische zorg. Als niet alleen alle radiologie gegevens, maar ook bijvoorbeeld digitale pathologie- en nucleaire-geneeskundebeelden beschikbaar zijn in dezelfde viewer, krijgt u een breder patiënten overzicht en een efficiënte correlatie van bevindingen tussen afdelingen. En niet te vergeten, efficiëntere multidisciplinaire overleggen. 

Altijd de juiste beelden en informatie bij de hand 

Door multidisciplinaire overleg rechtstreeks in de reguliere workflow voor te bereiden, kunt u de efficiëntie sterk verhogen. Zo worden annotaties en beeldinstellingen, die tijdens het diagnosticeren zijn ingesteld, automatisch toegepast en zichtbaar tijdens het MDO. U kunt ook snel gerelateerde beelden tonen of aanpassingen maken aan een beeld tijdens het overleg. Bovendien kunnen andere soorten patiëntgegevens, zoals pathologiebeelden, documenten, video’s en foto’s, naast de radiologiebeelden worden weergegeven. 

Vendor-neutraliteit en multi-modaliteit support zijn essentieel 

Of u nu een teleradiologie service runt, vergelijkende onderzoeken van andere organisaties ontvangt of second opinions geeft, het is van essentieel belang dat u beelden van verschillende modaliteiten en leveranciers kunt bekijken. Hetzelfde geldt voor patiënt data met meerdere patient identifiers. Een vendor-neutrale oplossing met ondersteuning voor meerdere modaliteiten helpt u een zo efficiënt mogelijke workflow op te bouwen. 

Eenvoudig delen 

Maak patiënten betrokken bij hun diagnose en behandeling door ze eenvoudig en veilig toegang te geven tot hun eigen beelden – of laat ze eerdere beelden naar u uploaden. U kunt ook beelden delen met andere relevante organisaties, waardoor u geen omvangrijke en dure alternatieve oplossingen meer nodig hebt, zoals het gebruik van draagbare media. 

 

Maak kennis met Sectra’s oplossing voor het delen van beelden. 

Naadloze integratie van AI in bestaande workflows 

De Sectra Amplifier Marketplace maakt het eenvoudig om uit verschillende applicaties te kiezen, een veilige verbinding te maken en direct toegang te krijgen tot AI in uw diagnostische workflow. De Sectra Amplifier Store biedt een breed aanbod aan gevalideerde applicaties voor verschillende gebruikssituaties die naadloos in uw bestaande workflow kunnen worden geïntegreerd om de prestaties en productiviteit te verbeteren. 

 

Maak kennis met de Sectra Amplifier Marketplace 

Bezoek de Sectra Amplifier Store