11
Dec
2024
Time:  08:30 - 15:30 CET

Sectra Danmarks nye lokaler
TechTown Odense
Billedskærervej 17b, 5230 Odense M.

Velkommen til Sectra Summit Danmark!

Vi vil gerne invitere dig til Sectra Summit Danmark! Her får du mulighed for at se hvordan vores sundheds IT-løsninger skaber arbejdsglæde for medarbejdere og giver store fordele for patienterne.

Dagen byder bl.a. på præsentationer af Sectras nyheder inden for det billediagnostiske område samt Sectras erfaringer med implementering af regionale IT-projekter i Norden. Derudover tager vi et kig ind i fremtidens softwaretjenester, cybersikkerhed, AI og der vil være rig mulighed for hands-on demoer i vores udstilling.

Gå ikke glip af muligheden for at netværke og udveksle erfaringer med kollegaer fra andre regioner og Sectras specialister.

Dagens program byder bl.a. på

Uanset om du bruger Sectra i dag eller ej, inviterer vi dig til at opdage de nyeste kliniske fremskridt i vores RIS og PACS-løsning.
Få indsigt i smartere workflows fra henvisning til beskrivelse, version 27.1’s spændende opdateringer, AI-drevet beslutningsstøtte og fleksible SaaS-løsninger – alt sammen designet til at gøre din kliniske hverdag enklere og mere effektiv.

Fra udbud til implementering – Værdifuld indsigt i bl.a. dialogbaserede vs. kravbaserede udbudsprocesser, valg af standardløsninger kontra skræddersyede løsninger, samt SaaS-løsninger og deres rolle i moderne sundhedsprojekter.

Hør nøglemedarbejdere fra vores kunder dele deres erfaringer med at samarbejde med Sectra. Fokus vil være på Governance, CSM (Customer Success Management) og andre vigtige aspekter af samarbejdsprocessen.

Fagligt oplæg med fokus på AI-resultater/erfaring i klinikken.