Regional tilstedeværelse: Sectra i Danmark

Information om Sectra Danmarks håndtering af Covid-19

Coronavirus (Covid-19) er stadig en udfordring i verden og i Danmark. Sectra følger altid Sundhedsstyrelsens forholdsregler. Vi ønsker at sikre vores fortsatte leverancer og forpligtelser, samtidig med, at Sectra tager højde for vores kunder og medarbejderes interesser og sikkerhed. I øjeblikket har Sectra fastlagt retningslinjer for at sikre, at jeres drift fortsætter som sædvanligt og vi yder support til jer og jeres Sectra-systemer, så I kan fokusere på patientpleje.

Support og Cloud Services

Support sammen med Cloud Services er vores højeste prioriteter. For både support og onlinetjenesterne er der en BCP (Business Continuity Plan) til forskellige krisesituationer. Vigtige dele af planen inkluderer, at alt personale har mulighed for at arbejde hjemmefra, og at vores supportsystemer og processer er tilpasset dette. VPN-trafik for disse funktioner prioriteres inden for vores interne it-infrastruktur. I tilfælde af at flere mennesker i disse grupper risikerer at være fraværende uden mulighed for at arbejde, vil personale fra andre funktioner inden for Sectra (for eksempel leverance -og udviklingsområdet) kunne indkaldes for at sikre stabil drift og support. Som et eskaleret trin i kriseplanen kan det være nødvendigt at træffe beslutning om at stoppe generelle systemændringer for at gøre det muligt at opretholde det nuværende funktionsniveau i alle systemer hos vores eksisterende kunder. Dette foregår, hvis relevant, i dialog med de berørte kunder.

Opgaver på kundens adresse

Sectra lægger stor vægt på at følge vores fastlagte tidsplaner og opfylde vores leveringsforpligtelser. For eksempel planlægges opgraderinger sammen med de respektive kunder måneder i forvejen og involverer flere ansatte. Vi har ikke foretaget ændringer i vores projektplanlægning lige nu, men planlægger i øjeblikket at gøre, hvad vi kan for at levere i henhold til planen. Vi vil dog undgå al unødvendig rejse for at mindske risikoen for smitte, både for vores kunders og vores medarbejderes skyld. I dag er der flere alternative teknikker til onlinemøder, hvor Sectra bruger Skype eller Teams. Hvis du som kunde planlægger at indføre restriktioner for besøgende eller revidere nuværende restriktioner, anmoder vi om at I informerer os så hurtigt som muligt.

Møder og produktdemonstrationer

Sectra vil som udgangspunkt afholde alle planlagte møder og vil anvende online mødeteknologi til disse møder. Dette er, som nævnt ovenfor, for at minimere rejseaktivitet og ekstern eksponering for både jeres og vores personale.

Sundhedsvæsenet er påvirket af Corona-situationen, og vi vil endnu en gang understrege, at vi planlægger at gøre alt for at sikre vores fortsatte støtte til pleje i disse turbulente tider. Vi vil fortsat overvåge situationen løbende, tage de nødvendige skridt og kommunikere med jer, hvis noget nævnt ovenfor ændrer sig. Spørg endelig, hvis der er bekymringer eller spørgsmål vedrørende den support, du er afhængig af fra Sectra.

Med venlig hilsen,
Sune Mark Henriksen
Administrerende direktør
Sectra Danmark A/S

 

Oplysningerne på denne side blev sidst opdateret den 17. december 2020.