08
Apr
2025
to
09
Apr
2025

Konsert & Kongress
Linköping, Sverige

Save the date för Sectras skandinaviska användarmöte 2025

Markera datumen 8–9 april 2025 i kalendern! Då är du varmt välkommen till Linköping på Sectras skandinaviska användarmöte, dit vi bjuder in alla våra kunder från Sverige, Norge och Danmark. Detta möte ger dig en unik möjlighet för erfarenhetsutbyte med branschkollegor från hela Skandinavien, en uppdatering på vad som är nytt och kommande inom hela vår produktportfölj, samt chansen att påverka den framtida utvecklingen av våra lösningar – ett tillfälle du inte vill missa.

Vi är nu i full gång med planeringen av programmet, som ska ge oss två givande och lärorika dagar fyllda med produktnyheter, erfarenhetsutbyten samt visioner och planer framåt. Under dessa intensiva dagar får du delta i workshops, lyssna på spännande föreläsningar och ställa frågor direkt till våra lösningsspecialister samt support- och utvecklingsteam. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle för att såväl diskutera och brainstorma som att mingla och ha roligt med kollegor från branschen och oss på Sectra.

Håll utkik efter inbjudan, som kan förväntas framåt slutet av året. Då kommer vi också att publicera mer information kring programinnehåll, tider och anmälan här på vår hemsida.

Har du några frågor eller funderingar redan nu? Eller har du kanske önskemål kring specifika områden, funktioner eller ämnen som vi bör ta upp under detta användarmöte? Tveka inte att kontakta oss på scandinavia.marketing@sectra.com. Vi tar såklart tacksamt emot din input.